Adatvédelmi Nyilatkozat

Az 515 STUDIO csapata tiszteletben tartja az oldal látogatóinak mindazon magántermészetű adatait, amelyek bármely formában a birtokába kerülnek, azokat a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

Az oldal olvasása során akaratlanul átadott adatokat (pl. látogató IP-címe, domain neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngésző, stb.) bizalmasan kezeljük, és azokat kizárólag az 515 STUDIO szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel. A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem köthető formában hasznosítjuk.

A regisztráció, illetve a megrendelés önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A feliratkozó a regisztrációval az adatkezelési feltételeket elfogadja. A regisztrációról a megadott e-mail címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre.

A regisztráció során megadott személyes adatokat (pl. név, e-mail cím, stb.) az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja:

– hírlevél és blogértesítő küldése a megadott e-mail címre;
– saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése;
– esetenként más, a regisztrált látogatót feltehetően érdeklő termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése.

Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is.

A regisztráció bármikor megszüntethető a küldött e-mailek mindegyikében megtalálható leiratkozási instrukciók szerint.

A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása a küldött e-mailek mindegyikében megtalálható vonatkozó instrukciók szerint történhet.

A regisztráció megszüntetésekor a megadott e-mail címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre, majd a regisztráláskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból. Az adatkezelő számára az adatkezelés jogalapjának bizonyítására vonatkozó törvényi kötelezettség teljesítése érdekében a regisztráció megszüntetése után az alábbi adatokat őrzi meg:

– regisztráció e-mail cím;
– regisztráció időpontja;
– regisztrációhoz használt IP-cím;
– regisztráció megszüntetésének időpontja;
– regisztráció megszüntetéséhez használt IP-cím.

Az 515studio.hu oldalai tartalmaznak linkeket más weboldalra is, amelyek tartalmáért és személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásért felelősséget természetesen nem vállalunk.

Az 515 STUDIO fenntartja azt a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.